Dagboken, 24 maj 2014

I rörelse

Det är som om luften tagit slut. Inget syre kvar i det här huset. X och jag pratar knappt med varandra längre. Vi är inte osams men ingenting jag har att säga känns relevant. När jag är på övervåningen är han på undervåningen och tvärtom. Jag har planerat att lämna honom i ett helt år snart. Jag har inte orkat. Inte kunnat. Väntar och väntar på rätt tillfälle. När är det rätt tillfälle att ta steget ut i ingentinget? Jag kommer att förlora allt jag har. Men jag kan inte leva i den här lögnen längre nu. Inte efter det som hände i natt.

Vi somnade som vanligt utan vidare beröring. Skenet av hans läsplatta. Mina tårar mot kudden. Han märker inte. Läsplattan släcks. Rummet blir mörkt. Precis som inne i mitt hjärta. Jag somnar, våt om ansiktet.

Jag vaknar till av att min kropp är i rörelse utan att jag själv rör en muskel. Det är så mörkt, kanske är det halv fyra, det känns så. Jag hör Xs andetag bakom mig. Jag vaknar lite mer. Hans kuk är hård och glider in och ut mellan mina lår. Jag känner hur mitt kön är varmt och vått av hans fukt. Jag förstår inte. Jag sover ju? Hans händer runt min midja. Han bökar under täcket. Som ett djur. Stönar. Grymtar. Min kropp glider fram och tillbaka på lakanet. Har vi sex? Jag fattar inte. Jag sover ju? Jag är inte vaken. Är jag vaken? Hans kuk fortsätter att såga sig in och ut ur mig. Sågar itu allt som känns verkligt. Jag vet inte varför vi har sex. Jag sover ju. Känner mig inte det minsta upphetsad. Mörkret runt mig är ingenting jämfört med det jag känner just nu. In och ut. Någon slags vätska. Halt. Min kropp som rört sig utan att jag styr. Stötvis. Hans stön. Hans njutning. Varför knullar han mig när jag sover? Ser han inte att jag inte ens är medveten om vad som sker? Jag är kissnödig. Törstig. Jag vill skrika. Jag vill försvinna. Domna bort. Men istället skjuter jag ut min rumpa så det blir mer bekvämt för honom. Som en ren reflex. Tror jag somnade om efter det. Sömnen är mer trygg än min verklighet just nu.

© 2017 MIA MAKILA

 

Annonser

Lätta ditt hjärta här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s